4 Mayıs 2015 Pazartesi

KÜLAH PASTA



Malzemeler

Beyaz paket kağıtları veya fırın kağıdı
İstediğiniz adete göre yeterince milföy hamuru

Krema için:

2 su bardağı süt
7 yemek kaşığı tozşeker
2 tepeleme yemek kaşığı un
1 tepeleme kaşığı nişasta
vanilya
Servis için

Antep fıstığı
Pudra şekeri
Yapılışı
Milföyleri 1 cm kalınlığında diklemesine kesip kestiğiniz iki parçayı uç uca ekleyin ve yağıştırın sonra külah şeklinde hazırladığınız kağıda sarın aralarda boşluk kalmayacak şekilde çok kızarmadan fırından çıkardığınız milföyleri sıcakken kağıttan ayırın ve içini kremayla doldurup (krema soğuk olmalı) antep fıstığına batırın üzerine pudra şekeri serpin.



Afiyet Olsun..

0 yorum:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara