Malzemeler
1 su bardağı toz şeker
1 paket kakao
1 su bardağı süt
4 yemek kaşığı nişasta
40 gram tereyağ
3 paket bisküvi
Pastanın Üzeri İçin
1 paket biscolata stix
1 paket çikolata sosu
Yapılışı
Öncelikle bisküviler hariç tüm malzemeleri tencereye alıp muhallebiyi hazırlıyoruz
Ocakta pişirdiğimiz muhallebiyi alına içerisine bisküvi kırpıştırıyoruz.
Derin ve çukur kabı streç filmi ile kaplayıp pastamızı kaba boşaltıyoruz.
Pastamız soğuması için dolapta bir süre bekletiyoruz.
Pastamızı dolapta bekletirken bir yandan da 1 paket çikolata sosunu paketin arkasındaki tarife göre hazırlıyoruz
Hazırlanan çikolata sosunu soğumaya bırakıyoruz.
Dolapta soğumaya bırakılan pastayı çıkarıp servis kabına alıyoruz.
Ters çevirip üzerini çikolata sosuna buluyoruz.
Biscolata stix bisküvilerini pastaya batırıyoruz.
Armut ve havuç ile kirpinin kafasını ve burununu yapıyoruz
Afiyet olsun..

0 yorum:
Yorum Gönder