13 Ocak 2015 Salı

İKİNCİ BAHAR TATLISI



Malzemeler:

1 paket kakaolu pasta kreması
1paket kare bisküvi
2,5 bardak süt
1 kase çilek
2 muz
çilek sosu(10-15 çilek mikserde şekerle çekilecek)

Yapılışı:

Kremayı süt ile hazırlayın.
Alüminyum folyoyu açıp kremadan biraz alıp açarak yayın.
Bisküvileri 3 tane enine 4 tane boyuna diz.
Üzerine krema koy bisküvi ve krema bitene kadar bu şekilde diz.
İçine 2 muzu tüm olarak koy ve çilekleri yerleştir.
İki taraftan kaldırıp piramit şekli ver.
1 gece dolapta bekletin ve buzlukta da 1 saat kalsın.
Çıkarınca üzerine fıstık serpip kenarlarına çilek dizip dilimleyin ve dilimlerin üzerine hazırladığınız çilek sosunu dökün ve servis yapın.

Afiyet Olsun..

0 yorum:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara