5 Ocak 2015 Pazartesi

ETİ PUF




Malzemeler:
1 paket burçak bisküvi
1 paket kremşanti ( bir paketten iki poşet çıkıyor ikisinide kullanın)
1 su bar. süt
2-3 yemek kaş. pudra şekeri (damak zevkinize göre arttırabilirsiniz)
3 su bardağı hin. cevizi
Üzeri için pasta süsü

Yapılışı
kremşantileri sütle çırpın katılaşınca kaşık yardımıyla pudra şekeri ve hin. cevizini karıştırın 1 saat dolapta bekletin.
Sonra mandalina büyüklüğünde parçalar koparıp pasta süsüne batırın (bisküviye konacak kısımı batırmayın) burçak bisküvinin üzerine koyun şanti bitene kadar tekrar edin ve 1 gün dolapta bekletin bisküvi yumuşuyor ve tadı güzel oluyor.


Afiyet Olsun..

0 yorum:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara